Om

Jeg hedder Sanna og jeg er 38 år gammel.
Jeg bor sammen med min kæreste og vores to døtre i Nordsjælland.

Hele mit liv har jeg interesseret mig for det spirituelle. Da jeg fyldte 30 år, gik det op for mig, at jeg skulle meget mere i den retning, end jeg havde været hidtil.  

Igennem årene, er jeg af flere clairvoyante, blevet opfordret til at bruge mine healende evner kombineret med min åbenhed og kontakt med universet. Der skulle dog gå en rum tid, før jeg tog skridtet videre mod healing, da det egentlig ikke var den vej jeg selv havde tænkt. Jeg ønskede faktisk at uddanne mig clairvoyant og dyretelepatør. Jeg påbegyndte også uddannelsen og elskede hvert modul, men da jeg blev lykkelig gravid med min anden datter, kunne jeg ikke nå at gøre min uddannelse færdig.

Men der har nok været en mening med alting. For da jeg gik hjemme på barsel med min datter, stødte jeg utalige gange på opslag og artikler om Reiki healing. Jeg mærkede hvordan nysgerrigheden voksede, og inden jeg fik set mig om, så havde jeg pludselig diplom på at jeg var uddannet Reiki Healer af 2. grad.

Til min store glæde fandt jeg ud af, at jeg under min healing af klienter, ofte fik budskaber og information til dem fra universet. Så kontakten til universet, var der heldigvis stadig.

Stjernesol er mit ønske om, at kunne hjælpe andre, på min måde. Uden at blive låst af faste rammer og procedurer. Jeg trives ikke i en ”kasse”. Jeg har brug for at kunne arbejde intuitivt, samtidig med at jeg bruger min omsorg og min livserfaring.
Jeg har drømt om dette så længe jeg kan huske, og jeg glæder mig til at se hvor det hele vil føre hen.

Jeg kan garantere dig for, at alt hvad jeg tilbyder dig, både healing og kortoplæg, kommer fra hjertet. Min største interesse er, at kunne hjælpe dig med at komme videre, når du føler at du sidder fast. At hjælpe dig med at opnå ro i krop, sind og sjæl, og vise dig dine styrker og muligheder, når du selv er tvivlende. 

Du har altid din egen frie vilje og du skaber selv dit liv, men jeg ønsker at være den stjernesol der lyser op i mørket, når du selv har svært ved at finde vejen.