Healing

Hvad er Reiki Healing?

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Det er denne energi som strømmer igennem dig under en healing, og som bedst beskrives som blid og kærlig.

Reiki har intet med tro og religion at gøre, men er en gammel japansk metode/teknik til at heale, netop ved brug af den universelle energi.

Som Reiki Healer bruger jeg ikke min egen energi når jeg healer dig, men i stedet er jeg kanal for den universelle energi, som strømmer igennem mig og videre til dig.

Hvad kan healing hjælpe dig med?

Reiki Healing går ind og arbejder med eventuelle blokeringer og genopretter balancen i krop, sind og sjæl. Healingen styrker dit immunforsvar og kan ligeledes virke forebyggende. Den kan give dig fornyet energi, større overskud og dermed mere glæde i hverdagen. Du behøver bestemt ikke at have smerter, for at få gavn af healingen, tværtimod, så er Reiki Healing for alle der har brug for et boost af skøn, kærlig og varm energi, som din krop og sjæl vil være meget taknemlig for.

Så hvis du har brug for:

  • En bedre nattesøvn
  • Mere overskud og glæde i hverdagen
  • At slippe for tankemylder
  • Indre ro
  • Egenomsorg og alenetid
  • Et pusterum fra en travl hverdag

Så vil jeg utrolig gerne hjælpe dig!

Du kan sagtens nøjes med en enkelt behandling, men ofte vil du mærke en anden og længerevarende effekt efter 3-4 behandlinger.

Hvad kan du mærke under en healing?

Under en healing kan du opleve at komme helt ned i gear. Måske falder du i søvn eller befinder dig i en meditativ tilstand.

Du kan opleve alt fra ro og afslappethed, snurren i fingre og fødder, kulde, varme, bølger af energien der pulserer rundt, svimmelhed og til at se billeder og farver. I nogle tilfælde kan du godt opleve at få lidt hovedpine eller mærke ubehag under healingen, men det forsvinder igen. Det er ikke unormalt, og det sker fordi energien går ind og arbejder med blokeringerne.

Det kan også være, at du ikke oplever eller mærker noget, men det har ikke nogen betydning. Det handler nemlig ikke om hvad du mærker under en healing, men om hvad healingen kan gøre for dig.

Du skal derfor ikke bekymre dig, hvis du ikke du mærker noget.

Når jeg healer kan jeg undervejs opleve, at få budskaber til dig fra universet. Jeg kan også se billeder, ofte i form af symbolik, og så fornemmer jeg hvis der er er noget omkring dig, som jeg skal være opmærksom på eller videreformidle.

Ved nogle healinger får jeg mange informationer til mig, andre gange knap så meget. Det afhænger lige så meget af hvor du er i dit liv, hvad du er klar til at vide og hvor åben du er.

Dog skal du vide, at det er en healing jeg giver dig og ikke en clairvoyance. Derfor er mit fokus altid på healingen, og så kommer de clairvoyante budskaber i anden række.