Healing på briks

Healing på briks hos mig

Du er velkommen til at få en healing i mit hjem i Helsinge. På nuværende tidspunkt tilbyder jeg healing på briks hos mig på fredage mellem kl. 9.00 og 13.00.

Du skal dog være opmærksom på, at jeg har hund og kat, i tilfælde af at du skulle have allergi.
Der er mulighed for at parkere på adressen.

Udekørende healing

Jeg tilbyder også udekørende healing til dig der bor i Gribskov Kommune. Hvis du bor i Nordsjælland, men uden for Gribskov Kommune, er du velkommen til at kontakte mig alligevel, så ser vi hvad der er muligt. Jeg tilbyder udekørende healing på fredage ml. kl. 9.00 og 14.00 og lørdage ml. kl. 9.00 og 13.00.

Jeg kommer hjem til dig i dine trygge og vante omgivelser, med min briks. Dette kan også være rart, hvis det er dit barn jeg skal heale. Når jeg kommer hjem til dig, er der nogle ting du skal sørge for:

  • Lagen
  • Tæppe
  • Evt. mindre pude til hoved/ben
  • Ro under healingen

Da jeg transporterer min briks er det vigtigt, at det er nogenlunde nemt at komme til dit hjem fra min bil. Er det nødvendigt at holde på en p-plads med påkrævet p-billet, vil denne blive opkrævet af dig.

Hvordan foregår en healing på briks?

Når jeg skal heale dig, vil jeg forinden fortælle dig om hvordan jeg arbejder, så du er helt med på, hvad der kommer til at ske. Du er også velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Selve healingen varer mellem 45 og 55 minutter.

Efter healingen tager vi en snak om hvordan du oplevede det og hvad jeg mærkede undervejs.

Du ligger på briksen fuld påklædt og evt. med tæppe på. Det er en god ide at drikke vand før healingen går i gang, men særligt efter, da healingen igangsætter en udrensningsproces, og vandet kan hjælpe med at frigive affaldsstofferne. 

Inden jeg går i gang sætter jeg behagelig musik på, som er med til at skabe en dejlig og rolig stemning, både for dig og for mig. Derefter gør jeg mig klar, ved at stille ind på Reiki energien og universet, og så begynder healingen.