Spirituelle kort

Prøvekanin til tarotlæsning – Spændende mulighed i april 2022

Har du et spørgsmål i tankerne, som ikke rigtig vil slippe dig? Det kunne fx være omkring kærlighed, job, familie, personlig udvikling eller noget helt andet? Så læs med her.

Jeg har arbejdet med englekort i flere år og bruger dem i forbindelse med de kortoplæg jeg tilbyder. Nu ønsker jeg at inddrage tarot meget mere i mine kortoplæg, da det er et rigtig godt redskab. Tarot kan vise mange sider af os selv, som vi kan tage med os i vores søgen efter svar, og når vi ønsker vejledning og redskaber til at komme bedst muligt videre.

Prøvekanin

Derfor søger jeg ”prøvekaniner” til tarotlæsning, så jeg kan blive endnu skarpere på, at hjælpe dig, når du søger råd og vejledning.  

I april måned har du mulighed for at være ”kanin” og stille mig et spørgsmål som du måske går og brænder inde med. Jeg vil anvende Light seers Tarot, som er et helt fantastisk og smukt sæt.

Når jeg besvarer dit spørgsmål, fortæller jeg dig ikke hvad du skal gøre, for det vil ALTID være dit eget valg. Men jeg kan fx fortælle dig om energien omkring det du spørger ind til, måske er der noget som du skal være særligt opmærksom på, måske er der en blokering der skal arbejdes med osv. Svaret afhænger af spørgsmålet.

Hvad koster det?

Prisen bestemmer du!

Som min prøvekanin er det er helt op til dig, hvor meget du har lyst til at donere! Giv det du har lyst til eller råd til. Uanset om det er 10 kr., 47 kr., 100 kr. eller et helt andet beløb, så er det op til dig.

Når du har læst dit svar, overfører du via mobilpay, lige præcis det beløb du vil.

Hvordan foregår det?

Du sender mig dit spørgsmål i en besked via messenger på Stjernesols facebookside eller på mail til kontakt@stjernesol.dk

Husk at de bedste spørgsmål er dem der er åbne! En hjælp er at sætte hv- ord foran dit spørgsmål.
Fx hvordan, hvad, hvilken osv.

Jeg besvarer ikke spørgsmål om død, sygdom og 3. person.

Svaret får du på skrift, sendt til din mail. Jeg modtager hjertens gerne feedback, på det jeg sender dig.

De bedste hilsner

Sanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *