Krop, sind og sjæl

At følge sit hjerte

At følge sit hjerte, er noget som mange først lærer i en voksen alder, da vi er vant til at indpasse os ved at se på vores omgivelser. Vi er bange for at blive udstødt af flokken, og derfor lægger vi låg på de ting som vi har en formodning om, ikke passer ind i de rammer vi ellers befinder os i.

Heldigvis er tiden for dette ved at vende. Vi bliver mere og mere opmærksomme på os selv, og de behov, ønsker og drømme vi har. Vi bliver mere modige og tør pludselig kaste os ud i det, som vi før har holdt skjult eller fortrængt.

Vi må bare erkende, at vi mennesker ikke er ens, heldigvis. Hvad der føles rigtigt for dig, er ikke nødvendigvis det rigtige for en anden, og omvendt! Men vi har så meget at byde på alle sammen, så hvis vi er åbne, nysgerrige og respekterer hinanden, vores holdninger og synspunkter, så tror jeg på, at vi kan inspirere hinanden på mange områder.

Når du følger dit hjerte, mærker du en lethed i dine valg og i det du foretager dig. Du oplever en større glæde, entusiasme og du får en dejlig ro indeni. Måske skriger dit ego i baggrunden, fordi du bevæger dig ud over de trygge og vante stepper, men så længe du kan mærke inderst inde, at dét her er bare noget der føles rigtigt, så gør det!

Du skal også huske på, at intet vil ændre sig, hvis du altid træder i den samme trædemølle. Hvis du vil se forandringer, er du også nødt til at handle.

Sæt en intention, hvor du har hjertet med dig. Visualiser denne intention som om det var gældende lige nu! Og begynd så at gøre noget ved det. For når du begynder at handle på dine drømme, åbner du op for, at universet også kan træde til og hjælpe dig.

Lyt til dit hjerte!

De bedste hilsner

Sanna

Stjernesol

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *