Aasiaat 
side 2
side 1   side 2   side 3    side 4   side 5   side 6

Ja så kom Lene, det var bare rigtig dejligt og vi havde mange gode dage med mange oplevelser, som I kan se i Lenes billedbog.

Men hverdagene fortsætter jo, - og da Lene var rejst var det fastelavn, som naturligvis blev fejret med maner, kan I forestille Jer. 


foto 20

foto 21

foto 22

foto 23

foto 24

foto 25

Vi fik kakao og fastelavnsboller og kattekongerne blev udråbt.

Der var stadig sne is og koldt, men det forhindrede ikke folk i at gå tur og børnene i at lege. Vejret var jo fint nok, når altså bare man har tøj nok på. 


foto 26


foto 27

foto 28

Derfor var det lækkert, da Calmar, der er gymnasielærer og kommer fra Sønderjylland inviterede mig ud på en snescooter tur til Øens nordligste punkt. Vejret var ikke strålende, men godt og turen skøn.. det er en oplevelse sådan at futte af sted.


foto 29

foto 30

foto 31

foto 33

foto 32

Hver dag møder jeg rigtig mange søde børn, - og jeg kunne tage oceaner af billeder af dem, men nogle få skal der altså med her.
De er jo ikke til at stå for. 


foto 34

foto 35

foto 36

foto 37

Et par særlig herlig fyre er de to her, der starter tidligt med at lære at spille dam på grønlandsk. Det er godt at starte i god tid. En dag kan man jo nok slå dem nede ved brættet. 


foto 38

foto 39

foto 40

Men også hjemme får jeg besøg af et par dejlige unger Nivia-Julie , som er ekspert til at bruge computer, især Hugo er sagen og Finn der kan næsten alt mulig på computeren. Det er hyggeligt, når de kigger forbi.


foto 41

foto 42

Nogen gange møder jeg dem på vej til skole, de følges som regel ad. 


foto 43

side 1   side 2   side 3    side 4   side 5   side 6